Forskning – Københavns Universitet

ELDORADO > Forskning

Forskningsaktiviteter

I ELDORADO-projektet er forskningsaktiviteterne opdelt i fire arbejdspakker (AP). Læs mere om de enkelte arbejdspakker nedenfor.

AP1A. Sensoriske præferencer og måltidspræferencer og deres betydning for accept af nye fødevarer og måltider

Arbejdspakken ledes af professor Wender Bredie fra Sektion for Design og Forbrugeradfærd, FOOD, på Københavns Universitet. Klik for kontaktoplysninger.

AP1B. Betydningen af ændringer af lugtesansen og lugt-hukommelsen for madens smag når vi bliver ældre

Arbejdspakken ledes af professor Wender Bredie fra Sektion for Design og Forbrugeradfærd, FOOD, på Københavns Universitet. Kilk for kontaktoplysninger.

AP2. Udvikling og afprøvning af herlige ELDORADO måltider 

Arbejdspakken ledes af seniorforsker Anne Marie Beck fra Forskningsenheden EFFECT på Herlev/Gentofte Hospital. Klik for kontaktoplysninger.

AP3. Etnografiske observationer og brug af IT værktøjer for at fremme gode madvaner

Arbejdspakken ledes af lektor Armando Perez-Cueto fra Sektion for Design og Forbrugeradfærd, FOOD, på Københavns Universitet. Klik for kontaktoplysninger

og 

lektor Thomas Bjørner fra Institut for Arkitektur og Medieteknologi, Aalborg Universitet. Klik for kontaktoplysninger.

AP4. Analyser af økonomiske og miljømæssige aspekter ved ændret madservice til ældre

Arbejdspakken ledes af professor Jørgen Dejgård Jensen fra Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering, IFRO, på Københavns Universitet. Klik for kontaktoplysninger.