Nyhedsbrev – Københavns Universitet

ELDORADO > Nyhedsbrev

Tilmelding eller afmelding af ELDORADO projektets nyhedsbrev

ELDORADO projektets nyhedsbreve, ELDORADO Nyt, finder du nederst på denne side eller under 'Nyheder' øverst på hjemmesiden.

Hvis du ønsker at få ELDORADO Nyt fremsendt på e-mail, kontakt da venligst ELDORADO projektets sekretariat:

ELDORADO sekretariat

Sektion for Design og Forbrugeradfærd
Institut for Fødevarevidenskab - FOOD
SCIENCE, Københavns Universitet
Rolighedsvej 26, 5. sal
1958 Frederiksberg C
e-mail: dju@food.ku.dk
tlf: 3533 3274

FOOD på Københavns Universitet registrerer oplysninger om abonnenternes navne og e-mail adresser til brug for administration af deres abonnement på ELDORADO Nyt. I den forbindelse har abonnenterne nogle rettigheder efter persondatareglerne, der kan ses i Københavns Universitets privatlivspolitik.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement på ELDORADO Nyt ved at kontakte ELDORADO projektets sekretariat, og FOOD vil herefter slette dine oplysninger om navn og e-mail adresse.

Nyhedsbreve

ELDORADO Nyt: Nyhedsbrev nr. 4 - efterår 2018