Coronavirus Information på dansk / Information in English

Videnskabelig artikel om reduktion af miljøbelastning i madservice – Københavns Universitet

ELDORADO > Nyheder > Videnskabelig artikel ...

8. juni 2018

Videnskabelig artikel om reduktion af miljøbelastning i madservice

Saxe, H., Jensen, J.D., Laugesen, S.M.B., Bredie, W.L.P (2018). Environmental impact of meal service catering for dependent senior citizens in Danish municipalities. The International Journal of Life Cycle Assessment, 24(4), 654-666. doi: 10.1007/s11367-018-1487-z

Artiklen giver strategier til, hvordan miljøbelastningen hos offentlige og private danske madserviceproducenter, der leverer måltider til hjemmeboende ældre, kan reduceres. Målet er, foruden at informere den videnskabelige verden, at oplyse beslutningstagere i kommunale og private køkkener om deres muligheder for at kunne reducere miljøbelastningen i madservice ved at tage bevidste og bæredygtige valg i hvert trin i produktions-, emballerings- og leveringskæden.

Artiklen findes her:

http://link.springer.com/article/10.1007/s11367-018-1487-z